Kiras små fossingar


Julstädning

Igår städade jag köket i fyra timmar och ändå är jag inte klar. Det tar väldigt lång tid för mig att julstäda, det är väl tur att man inte städar så där grundligt oftare. Då skulle man väl inte få göra annat. Imorgon blir det mera julstädning, då tror jag att det blir vardagsrummets tur att förvandlas till ett julvardsgsrum. Idag var jag och Jennie till stan en sväng, hon skulle klippa sig och jag tänkte gå och sätta upp en tid till fotograrering av Kira. Men tror du inte att man har en sån tur att det var stängt till klockan tre, och då var inte vi kvar i stan. Typiskt. Jag och Jennie håller på att göra egna julkort, fan vad det är roligt att pyssla. Och särskilt julpyssla, när man sitter och grejar med julmusik till. Det ska jag fortsätta med resten av mitt liv och sen så kommer väl Kira att vara med också :) det ser jag fram emot. Nu ska jag gå in på youtube och kolla efter fart bloopers, något som brorsan tippsat om.

En av Kiras första steg

Idag tog Kira tre steg efter varandra för första gången :D Åh, vad mamma känner sig stolt över sin lilla prinsessa. Tänk vad konstigt, här är man glad över att hon börjar gå. Men om några månader så kanske man önskar att hon inte kunde gå för att då springer hon väl omkring överallt.

Det var meningen att jag och Kira skulle på kyrkis med Carro, Vince och Levis idag, men då var lilla Vince lite sjuk idag så det vart inget. Hoppas att han blir frisk snart. Då åkte jag och Kira till min mamma och drog med henne ut på en promenad i snöovädret istället. Jag antar att jag inte hade orkat det om jag inte hade ställt mig på vågen imorse. Jag måste börja träna, det är bara så, att bara gå hemma och vara mammaledig verkar inte vara särskilt bra för min vikt. Jag har gått upp fyra kilo sen förlossningen istället för att fortsätta gå ner till det jag vägde innan graviditeten. Det kan inte fortsätta såhär, men varför ska det vara så jäkla svårt att få den riktiga motivationen? Den är ju bara där i några dagar, sen är det som att man tror att det är bra igen....tills man ställer sig på vågen eller tittar sig själv i spegeln igen. Då börjas allt om igen, då tänker man "men nu jävlar ska jag gå ner i vikt" och varje gång tror man att man kommer att lyckas. Haha, det är nästan så att man kan skratta åt sig själv ibland.

Då började även jag som bloggare

Jag som aldrig trodde att jag skulle starta en egen blogg, men man kan väl ingen annat göra idag. Alla har fan en blogg nu för tiden. Jag är ingen dagboksmänniska, har i alla fall aldrig varit. Men man kanske ändrar sig.

Idag var jag och Kira till mormor och morfar, och Kira fick åka pulka för första gången i sitt liv. Det tyckte hon nog var roligt för att hon satt alldeles tyst och stilla där i pulkan medans mamma gick och försökte plocka frusen vitmossa som hon ska ha i adventsljusstaken. Min syster var också där och hon ville också plocka vitmossa tilll en adventssljusstake, men hon får inte ha nån för sin sambo eftersom hon har varit väldigt nära att bränna ner deras hus två gånger. Första gången brann hela köksbordet ner. En förbipasserande såg att det brann i köket, han stannade och fick slå in fönstret på dörren så att han kom in och kunde släcka elden. Undra hur många som kommer att mista sitt hem i år? Bara på grund av alla mysiga ljus som man tänder i vintermörkret. 

Min stackars kille micke har haft feber i tre dagar nu, hoppas att han får en okej natt inatt. Det är inte kul på nätterna då man har feber, fy fasen.


Jag ska gå och lägga mig nu, för att Kira vaknar nog vid fyra fem så då är det bäst att man har fått sovit lite grann iaf. Men jag har i alla fall startar bloggen, nu är det bara att lära sig att designa den som jag vill och det verkar inte vara det lättaste.


God natt alla bloggare


RSS 2.0