Jimmy 30 år!

Igår var vi på 30 års fest. Och det var ingen mindre än Jimmy Andersson som fyllde år. Hipp hipp hurra för dig!! :) Åh vad roligt vi hade! Det var så länge sedan man hade så roligt. Men det får det bli ändring på, måste se till att komma ut lite innan man blir gravid igen ;) för att sen dröjer det antagligen några år igen.

Som tur var så sov Kira hos mormor så att vi kunde sova ut. Men så mycket utsovande blev det inte. Jag vaknade först vid åtta och kunde inte somna om till en början, men till slut gick det och då sov jag till tio. Sen kom stressen att man ska hämta Kira nångång. Så då var det bara att kliva upp. Sen var det som om man aldrig riktigt vaknade. Trött trött och trött.

Nu sitter jag på jobbet, för att jag går in och jobbar extra. Har egentligen semester till på onsdag. Hoppas det blir en lugn natt, än så länge har det varit helt ok.

Lördagen i Oslo

Igår vaknade jag kvart i tio. Det var väldigt skönt :D Sen åt vi en frunch som bestod av hemmagjort rågbröd, sallad, kokt ägg och the. Brorsan klev upp tidigare för att baka brödet också så att det var alldeles nygjort. Lyxfrukost ;)

Sedan tog vi och for till Oslo centrum och gick omkring i ett par timmar. Sedan gick vi till Norges nya Operahus som byggdes för 10 miljarder. Vilket vackert design hus. Dom har byggt så att man kan gå upp efter taket.

Här är ett konstverk som kostade 13 miljoner som stod alldeles utanför Operahuset.

Jag, pappa och brorsan :)

 

Sen åkte vi till en pannkaksrestaurang där jag tog pannkaka med rökt lax och ostcreme. Det smakade väl sådär. Men den brorsan tog smakade mycket bättre, det var pannakaka med kycklingfile och jordnötssås. Väldigt annorlunda maträtt :D men det är roligt att prova på något nytt.

Sedan var vi proppmätt så vi for hem och vilade en liten stund ca en halv timme. Sedan var gick jag och Robin och spelade tennis en liten bit bort ifrån där han bor. Det var skitroligt. Det måste jag och Micke göra när jag kommer hem igen :D Hahaha

 

Efter tennismatchen tog sig Robin och Tor Even sig ett kvällsdopp. Och efter det åkte vi till stan igen för att då var det gratiskonsert vid operahuset. Dom har en stor scen ute på vattnet framför huset där det var Norges

Operasymfoni orkester som spelade. Så vi var ca 10 000 personer som satt på taket och tittade och lyssande i den varma sommarkvällen.


Hej då Timrå, Hello Oslo!!

Idag ska jag och Pappa åka till Oslo :D Tåget till Arlanda går 16:08, och sen går flyget till Oslo 21:00 ikväll. Hihi, äntligen ska vi fara!!

Natten som var jobbade jag ett extrapass på Infektionsavdelningen, där jag har jobbat hela sommaren. Fast nu gick jag in under min semester och då får man rätt så bra betalt. Det är alltid välkommet ner i plånboken :)

Undra om Kira kan hålla sig vaken i bilen så att hon får se tågen den här gången? Tre gånger när vi har åkt dit för att jag ska kliva på eller vi ska hämta Robin så har hon somnat i bilen och är totalt oväckbar.

Nu ska jag göra mig klar att åka strax, so long alla Timråbor!!

Inception

Det bästa med att jobba natt är att när man slutar jobbet så får man åka hem och sova alldeles själv. Låsa dörren och sova tills man inte kan sova mera. När man slutar jobbet efter att ha jobbat dag så ska det hämtas på dagis, handlas, laga mat och städa undan innan kvällen. Det är så mycket måsten då, man får heller aldrig ligga och dra sig i sängen ett tag.

Idag har jag och Micke varit på bio tillsammans, bara vi två. Vi så Inception med Leonardo DiCaprio. Den var sjukt bra. Hur han man kunnat kommit på en sådan film?? vilken fantasi man måste ha. Jag tycker att det är roligt att Leo har börjat att göra lite mer filmer igen. Han var borta ett bra tag efter Titanic, och han ville inte se sig själv som en "snygging" han ville göra filmer för att det är roligt att spela. Jag var helt såld på han när jag var 11 år och Titanic kom, jag hade en hel vägg i mitt rum där jag hade klippt ut bilder på han ur tidiningar och posters och stora affischer. Jag var dökär i honom då. Nu märks det på honom att han har blivit äldre, och jag tycker inte att han är lika snygg längre men jag känner att han en gång har haft en speciell plats i mitt liv när jag ser honom. Jag rekomenderar denna film starkt!



Det var skönt att få komma iväg på bio bara vi två också, men det hade varit ännu roligare om vi hade varit på restaurang före och sen gått på nio bion. Men nu skulle ju jag jobba natten så det var inte aktuellt denna gång.

Imorgon ska jag åka med Kira till mamma på morgonen och sen ska jag sova där. Eftersom jag jobbar natt inatt och Micke jobbar kvällspass imorgon så var hon tvungen att vara barnvakt under dagen när jag behöver sova. Sen har jag tiggt till mig middag där också, så behöver inte jag och Kira åka hem och äta ensamma :) Det skulle bli kyckling hörde jag :P mums!


Dagisbyn

Idag har Kira varit på dagisbyn eftersom Micke har börjat att jobba igen. Jag trodde att jag skulle få vara där i nån timme innan jag kunde åka hem så att hon inte kände sig lämnad på ett nytt ställe. Men redan efter 10 min kände jag att jag hade gjort mitt. Hon var redan installerad i den nya miljön. När jag kom och hämtade henne sa hon att hon hade leka hela dagen med "fin" (josefin) en tjej som också kommer ifrån örnen. Det är så himla bra miljö på dagisbyn. Jag hoppas att man får ha nästa barn där ifall om man hunnit flytta till sörberge då. Måste vara roligt för barnen att ha så mycket olika lekställen och lekställningar.

Hon ska få vara där imorgon också, men sen behöver hon inte vara där. Kanske det blir att vi åker dit under dagen nån gång så att hon får leka lite med dom andra barnen.

För nån dag sen såg jag och Micke en film som vi hade fått av brorsan för ett bra tag sedan. Den heter Zack and Miri. Make a porno. Och det var en av dom sjukaste filmer jag sett, men samtidigt var den väldigt rolig.



Handlar om Zack and Miri som är kompisar som får slut på pengar och måste få in pengar nånstans ifrån så att dom kan betalala hyran bl.a. Dom kom på den idén att dom skulle göra en hemgjord porrfilm. Och sen berättar jag inge mer, utan se den själv :D


RSS 2.0