Snälla hjälp oss med läggningarna!

åhhh, nu hade jag skrivit hur jävla mycket som helst också råkar jag trycka bort allting!!!!!
Nu orkar jag inte skriva om allt igen. Så jag tar bara det roliga som hänt de senaste dagarna, också det som vi behöver hjälp med.

Kiras farmor var i alla fall här i lördags och firade Kira eftersom hon var i Egypten när Kira fyllde år. Hon köpte en superduperfin leksaksspis med tillbehör till från Ikea.


På spishällen finns det två knappar där man kan tända båda plattorna, så det ser precis ut som på riktigt. Och spisen är riktigt rejäl så den går inte sönder i första taget.

Nu blev jag på sånt jävla dåligt humör pga att det är jobbigt på jobbet och för att Kira är så jävla fucking svår att lägga nu för tiden. Jag håller på att bli galen!!!!!!!!! Hon bara kliver upp och kommer ut hela tiden. Och lägger man sig i sängen så ska hon bara börja busa och leka. Igår somnade hon inte förrän 23.15 och då började Micke att lägga henne vid halv åtta. Sen kom jag hem ifrån jobbet vid 22 tiden och det gick inte att hon låg med mig i min säng så heller. Och skippar hon att sova mitt på dagen så somnar hon vid femtiden i soffan istället.

ÄR DET NÅGON SOM HAR NÅGOT BRA TIPS!!! JAG HÅLLER PÅ ATT BLI RENT AV GALEN!

Det blir skrik och bråk varenda jävla kväll nu för tiden.

Ledig dag

Idag var både jag och Micke lediga. Det har varit väldigt skönt. Jag hade tänkt att gå ner till kyrkis och träffa Carro och Eline. Men när jag stod och sminkade mig så kände jag att "nä, jag orkar verkligen inte att åka ner och umgås med en massa folk". Så jag stannade hemma istället. Det känns verkligen hemskt att man blir så slutkörd av sitt jobb så att när man är ledig så orkar man ingenting och det går ut över familjen. Alla inom sjukhuset har fick nya direktiv för några månader sedan, där alla ska jobba varannan helg. Och om jag tittar på mitt schema... så varannan vecka jobbar jag må, ti, ons, L, fre, lö och sö. Ledig må, jobbar tis, ons, tors och fredag. Och sen ledig helgen. Sen börjar det om igen. Och jag säger bara det, när man jobbar fredagen andra veckan så har man nästan jobbat i två veckor i sträck och bara varit ledig 1 dag (då är man alldeles slut efter en sex dagars vecka, så då vill man inte göra nånting) Så sen när två dagarsledigheten kommer, då har man en massa hemma att ta hand om också, plus att man ska hinna träffa någon kompis och kunna ta igen sig innan nästa sexdagarsvecka kommer. Så ser det ut för de flesta som jobbar på avdelningar på sjukhuset.

Fy faan säger bara jag. Och nu har jag inte jobbat där särskilt länge, jag förstår hur dom som har jobbat länge så här känner. Och jag kan verkligen förstå att det är många som går in i den berömda väggen.

Det har kommit ut ett mejl till alla som jobbar inom sjukhuset där dom uppmanar alla att vi ska ta ut alla minuter rast man har rätt till och att man inte ska gå hem en minut senare än man har på schemat. För att man ska försöka visa att det verkligen fattas personal. Som det är nu jobbar en person för ca 1½ person. Och om man tänker sig det på alla som jobbar på sjukhuset så blir det många tjänster till som behöver tillsättas.

Men att kunna strunta i en massa saker som berör patienterna är inte lätt. Det ligger ju också på mitt samvete. Det är nästan jämt saker som måste göras NU för att inte den och den patienten ska bli förhindrad, eller ligga och ha ont. Skulle man skita i saker och ting, det relaterar också i att patienterna ligger kvar längre dagar för att sköterskorna inte hinner fixa allting man bestämt på ronden tills att nästa rond med doktorerna är. Då blir det stilltje. Det är lite svårt att förklara, men hoppas ni fattar hur jag menar.

Idag hämtade jag ut min nya iPhone :D Tjohoo. Jag måste bara köpa mig andra hörlurar, mina öron är så små så jag måste ha såna där ploppar som går in i öronen. Till mddag så blev det köttgryta och potatis, mmm vad gott det blev. Vi bjöd även upp farfar, och han blev helt till sig i maten :P

Imorgon ska jag och en f.d kollega få se en obduktion :/  Undra hur det kommer att va? Man brukar få se hur dom sågar fram hjärnan och bänder upp bröstkorgen. iiiiiiii....låter inte så värmande precis


Jobbig dag

Har precis kommit hem ifrån jobbet nu. Hade ett kvällspass, men blev uppringd av chefen vid tio tiden där hon frågade om jag kunde komma in tidigare pga dagsköterskan var sjuk. Så kl 11.00 stämplade jag in mig. Jag säger bara det. Vilken dag, eller vilken vecka det har varit än så länge. Fy fasen vad mycket det har varit hela tiden. Man håller på att springa arslet av sig. Och det är 1000 saker i luften hela tiden, och om man börjar med nånting så blir man hela tiden avbruten för att tex telefonen ringer, nån anhörig vill prata med en, nån pat är dålig, har ont eller bara undrar något. Eller att de andra i personalen vill nånting. Jag har fått suttit ner i ca 15 min varje dag och fått slänga i sig maten, för att sedan springa och jobba igen. Hela tiden hela tiden får man ta snabba belsut och prioritera saker. Samtidigt som sånt kan vara roligt så är det väldigt jobbigt att det är så varje gång man jobbar. Är lite less nu! Nåt som är bra idag i alla fall är att jag fick kvalificerad övertid i 2,5 timmar.

Inte har tanten från barn ringt heller, ang vikariatet över sommaren som jag vill ha. Måste nog ringa upp henne imorgon. Hoppas hoppas....

Imorgon ska jag hämta ut min nya I-phone :D Det ska bli roligt. Kira och jag ska också gå ner till kyrkis och träffa Carro och Eline. Hade tänkt ta en promenad dit. Att gå dit är ju ingen konst, men det är ju när man ska hem som det blir jobbigt. Bara uppför! Puh, men det behöver döfläsket. Hoppas bara att det är fint väder.

Nä nu ska jag slänga mig i sängen, kommer nog slockna på två röda.

God natt!


Äntligen är all firning av Kira avklarad

Igår kom som sagt var systeryster med två av sina barn, Edwin 10 år och Jonatan 3 år och grattade Kira. Hon hade med sig en skiva med en massa klassiska barnlåtar. Åh, tack och lov :D Nu har vi i alla fall 2 skivor vi kan lyssna på framöver. Man börjar bli lite less på den andra. När dom skulle åka frågade Edwin lite tyst om han fick sova över hos oss. Han älskar att titta på när Micke spelar tv och dataspel. Han hade även med sig sin gitarr för att Micke skulle lära honom att spela nothing else matters. Och det fick han förståss, han är ju så stor nu så det är inga problem att ha honom här. Snarare att han hjälper till :P Mosters gofis! Snart är han för sjutton i tonåren :O

Efter Mia hade åkt så fick Edwin följa med mig och Kira på Ikea, för att han skulle köpa 2 st köksluckor...tjohooo....bara 10 st till, minst.....:) Jag satte fast en idag, och tror du inte på fan att det inte kommer att bli så lätt som jag trodde. Att det bara skulle vara att skruva bort luckan som sitter där och på men den nya. Näe utan då är inte hålen för gångjärnen i dörren på samma ställe som i dom gamla, så då måste jag borra nya hål för gångjärnen i skåpet. Eftersom att hålen som är där inte passar. Det måste vara ett hål mitt emellan hålen som redan är där. Mäta är inte direkt min starka sida. Det blir skitofta fel.

Idag kom Mickes brorsa med familj hit och grattade Kira. Tony och Cecilia har två barn, Maja 7 år och Malte 5 år. Kira fick två böcker, ett ritblock och tuschpennor av dom. Tuschpennorna kommer hon bara att få ha om man sitter med henne. annars blir det många kläder som kommer att sluta i soppåsen. Plus kanske några fler tapeter. En timme efter dom hade åkt så kom Carro, Jimmy, Vince, Levis och Eline hit. Dom köpte med sig thaimat så det var bara att hugga in på den supergoda maten :P Barnen fick äta makaroner med ostsås. Sen blev det tårta till efterrätt. Tur att tårtan blev uppäten idag, annars hade jag fått slänga den. Men det var nog mycket att Vince och Leivs förtjänst, dom tyckte om tårta :D Av Vince, Levis och Eline fick Kira två jättefina nallepuh tavlor, en My little pony häst, kritor och ritblock. Tack så hemskt mycket säger Kira! Det är så kul att se barnen leka med varandra nu när dom blivit lite större. Men dom är ändå lite reserverade mot varandra till en början. Så idag har det blivit en hel del lek för Kira.

Nu har Micke åkt till jobbet och Kira sover så sött i sin säng. Det är så skänt att bara få vara själv ett tag. Men jag ska nog gå och sova själv också för att jag är så trött efter den här helgen.


Kira 2 år!!

Igår fyllde Kira 2 år.  Mammas lillgumma blir så stor :D

När hon öppnade presenterna såg man riktigt hur glad hon blev, och då blir maan så varm oom hjärtat. Ett barns sanna glädje kan inte döljas. Varje gång det ringde på dörren så sprang hon som ett litet energiknippe bort till dörren och öppnade.

Tårtan hon fick smaskade vi oss alla i oss snabbt för att den var så himla god. Skulle egentligen varit en prinsesstårta men den smakade inte som en vanlig prinsesstårta, då det kan smaka bara grädde.

Presenterna hon fick:

- En brio bräda som man hammrar på
- En häst
- Ballongspel
- Babarfilm
- My little pony film
- Ett leksakshus men en massa tillbehör
- Duplo Lego
- Solglasögon
- Kritor
- Ritpapper
- Pengar

Den bästa leksaken var nog den där bultbrädan :D Den har hon hammrat jättemycket på. Och när hon blir trött i höger byter hon till vänster, men då går det inte alls lika bra tihi.

Lite bilder från igår


















Nu kommer moster Mia när som helst. Så nu ska vi städa undan lite smågrejer

Erika virrpanna :)

Den här veckan har jag varit helt dagvill, i måndags kändes det så konstigt för att både jag och micke var ledig samtidigt och jag hade jobbat mycket veckan innan, inklusive helgen. Så för mig kändes det som att det var lördag. I mitt huvud hade det lika gärna kunnat varit det utan att jag hade tyckt det varit konstigt :) Sen har det varit så där varje dag.

Kira har börjat med nåt himla gulligt nu, hon säger jätteofta "Mammaaaa.....veeeet duuuuuu?" också svarar man henne, "nä, vadå?" och då vet hon inte vad hon ska säga, hihi. Hon fick andra sprutan av svininfluensa vaccinet igår. Micke fick flexa ut lite tidigare för att hinna till bvc. Så idag märkte vi att hon blev varm när vi kom hem ifrån dagis. Lillgummsan våran ♥

Nästa vecka ska jag få reda på om jag får jobba på prematuren i sommar :D Hoppas hoppas!! Jag vill så gärna jobba där. Jag känner verkligen att det är där jag hör hemma. Där är det både lugnt och akutsjukvård. Ibland sitter man och myser med de små knippena och ibland jobbar man mellan liv eller död för se små. Från början kan jag tänka mig att det är väldigt nervöst och så tills man kommer in i arbetet och man vet exakt vad man ska göra i alla situationer. Får jag inte jobbet där, ska jag försöka få jobba natt i sommar på lungkliniken. Det skulle också vara skönt, och få prova på att bara jobba natt några veckor, och särskilt över sommaren. Det är många som säger att det passade jättebra att jobba natt medans barnen var små. Så de skulle vara kul att prova det också. Jag får se hur det blir helt enkelt, men lite nervöst är det just nu :)

Åh, vad jag längtar till sommaren :) Sola och bada! Jag har även tänkt att måla om ute på terassen, så att det blir vitt och fint.


Måndag igen

Skönt att vara ledig idag kände jag. Kira väckte mig kl 7 med dunder och bong när hon slängde upp dörren så det for in i väggen. Då hade jag fått sova i 10 timmar men ändå kände jag mig inte utvilad.

Efter vi ätit frukost så satte städartagen i lite. Rensade bordet från allt jävla skit. Fattar inte att papper och gejer samlas längst in för. Finns det ingen annanstans att lägga det som inte ska försvinna de närmaste dagarna? Är det nån som har nåt tips? Allt som låg på bordet blev iaf som bortblåst. Sen satte jag upp en liten bit hylla till i hallen. Pappa har fått kapa till en till hylla för att det fattades en liten bit på hyllan som jag satte upp tidigare. Så nu är den en lång. Sen dammsög jag tamme tusan över allt. Och det var tur det för att sen kom svärfar upp och ville låna våran dammsugare. Han brukar göra det ibland för att han har inte köpt sig en egen än sen hans blev stulen.

Jag har gått och undrat hur jag ska göra med Kiras tårta, vad hon ska ha för tårta. Nu har jag bestämt mig så jag ringde till Eclair och beställde en :P Då vet jag att det kommer att bli en riktigt fin tårta. 350:- för en 16 bitars superfin tårta. Det tycker inte jag är så himlans dyrt. Då behöver man inte ha så mycket kakor och skit istället.

Micke, jag, Kira och svärfar for in till birsta idag och köpte Kiras presenter. Det gick på 715:- 2 filmer, ett spel och ett leksakshus med gubbar. Jag ska knäppa kort på det nån dag, lite svårt att beskriva. Fan vad alla leksaker är dyra, dom vet att föräldrar är så dumma och köper.

Nu ska jag och Micke titta på desperate housewives :P

Fasen också att inte Peter tog hem det

Fan också att inte Peter Jöback eller Eric Saade gick och vann igår. Eller åtminsonde Salem Al Fakir. Det blir aldrig den jag hejjar på som vinner. Börjar tro att jag har dålig musiksmak snart. Men men, Anna Bergendals låt är ju också bra. Så jag hoppas att det kommer att gå bra för den. Oslo nästa :D

Vi var hemma hos Carro och Jimmy och såg på melodifestivalen tillsammans med dom. Kira sov hos mamma för att både jag och Micke jobbade på söndag. Fan vad skönt det var att få vara med dom alldeles ensamma. Utan barn som ska ta upp en massa uppmärksamhet. Det var som förr, innan vi fick våra busfrön som vi älskar över allt annat :D Eline var ju förståss med också, men hon sa inte så mycket. Hon bara låg och såg söt ut :) Carro hade vevat ihop en jättegod marsipantårta som hon bjöd oss på :P Mums.

Jag har glömt bort en grej som Kira sa ena dan här. Jag stod och sminkade mig i badrummet, och Kira höll på att greja med mina tamponger på toalocket. Också hör jag hur hon säger "tå, te, pem, åtta, tio" också sträcker hon upp armarna i luften. Jag tappade nästan hakan när jag hörde de där. Vi har inte börjat med siffror ännu. Hon måste ha fått de där ifrån nån av alla tv-program hon tittar på. Men att hon också sa dom i rätt följd också fast hon glömde några siffror :D Vad stolt man blir när ens lilla bäbis utvecklas ♥.

Gud vad jag älskar henne. Man undrar hur det kommer att bli om man får ett till barn. Om man verkligen kan älska den lika mycket? Jag såg i tidningen igår där det var en artikel om "Föräldrars hemliga känslor" eller nåt åt det hållet. Där det handlade om man kunde älska alla lika mycket osv. Det gör man säkert tror jag, men när man bara har ett barn så har man svårt att kunna tänka sig det :)

Min älskade lilla familj ♥ (tyvärr ett gammalt kort)


Jobb snart

Sitter i soffan och tittar på mina inspelade våra bästa år program medans jag väntar på att klockan ska slå 12.45 så jag kan åka iväg till jobbet. Börjar 13.30 och slutar 21.30 ikväll. Det är så skönt att få vara hemma själv ett tag innan man åker iväg till jobbet för att man hinner få en del gjort hemma. Jag har hunnit städa, torka av ytor ifrån damm och slappat i soffan. Golvet får jag ta till helgen istället, orkade inte med det nu.

Ikväll eller imorgon ska jag se avsnittet jag missade av Desperate Housewives, det är så jäkla bra, antagligen den bästa serien som någonsin funnits. Inte som våra bästa år :D Den följer jag bara för att jag är som så många andra...fast, för att man började se på det en gång i tiden...fast man egentligen inte vill fortsätta följa serien. Ibland sitter man och fnissar för sig själv för att det är så dåligt och uttraget till tusen.

Imorgon är det finalen på Melodifestivalen!! Längtar så otroligt mycket!! :D Undra vem som vinner egentligen, känns som att det kan gå hur som helst. Haha, som dom sa på vakna med the voice imorse om Timotej "Melodifestivalens motsvarighet till Fäbojäntan" HAHA, bra sagt :D

Slappisdag

°°Jag har inte kunnat skriva på några dagar nu pga att jag inte har suttit vid någon dator för att han har lagt mig så tidigt. I tisdags somnade jag medans jag nattade Kira och och det var så skönt :) Jag missade till och med Desperate housewives.

På våran baksida går det flera rådjur och äter varje dag, det är någon som lägger ut mat åt dom. Dom kommer väldigt nära och det är så mysigt att stå och titta på dom fina bambisarna.



För några dagar sedan fixade jag till i våran smala och dumma hall. Borrade upp lite krokar på väggen så att Kira har egna krokar som hon når till själv. Hon/vi har redan en korg på golvet sedan tidigare som vi lägger mössor och vantar.



Jag måste visa Kiras fina krokar som jag köpte på Indiska, eller som jag råkade gå iväg med utan att betala :O (Det var faktiskt inte meningen)



Idag har det bara varit en ren slappardag. Både jag och Micke var lediga och det enda vi har gjort är att städa upp lite, tittat på Supernatural, duschat och lagat mat. Kira däremot passade på att hitta på sattyg. Titta här vad hon har gjort i sitt rum...



Fint va??? Fy, fan vad arg jag blev på henne när jag kom på hon. Jag tyckte att det hade blivit tyst inne i hennes rum...inte ett bra tecken. Men som tur var så har vi kvar tapet så att pappa ska tapetsera om två våder framöver. Han tyckte att vi skulle vänta med det för att det kommer säkert att bli mer sa han :/ Hoppas inte det. Jaja, hon är ändå bara 2 år snart.... 

Sista lediga dag på ett tag

Idag var det meningen att jag skulle åka på ett Mary Kay party hos Linda Eriksson, men 1½ timme innan så får jag reda på att det är inställt pga att hon som höll i partys hade fått migrän. Typiskt...jag hade i och för sig inte tänkt att handla nåt men man planerade allt annat efter att jag skulle bort då.

Hela familjen for till Ikea istället för att äta middag och vi köpte även nytt vardagsporslin. Jag som absolut inte ville köpa det där men Micke insisterade på att vi inte skulle lägga ut så mycket pengar på tallrikar nu, och det har han väl lite rätt i. Efter att vi gått där i en halv timme så kom vi äntligen överens om dessa. Så hoppas att vi blir nöjda med dom så länge. Vi har en finservice också i fall vi ska bjuda nån på middag.

Jag sitter och går igenom olika Eurovisionlåtar på youtube, och jag fattar fortfarande inte varför inte Carola vann med Invincible, den är ju bara SÅ bra.



Peter Jöbacks Hollow



Jag tror att jag mer och mer vill att Peter Jöback ska gå och vinna hela skiten. Aladdin till Oslo! ♥ Brorsan hade fått tag på 2 st biljetter till generalrepetitionen, den lyckosten. Biljetterna hade tydligen varit slut på 20 min. Jag som så gärna hade velat vare där, nu när det låg nära också, plus att man kunde ha bott hos bror. Sorry ifall jag är lite eurovisionkåt för tillfället :D 

Vem vinner Melodifestivalen?

Igår gick Kira och la sig så sent. Antagligen för att hon låg ute och sov i vagnen i ca 2 timmar. Så medans jag låg i sängen med henne för att hon skulle sova så blev förståss jag också jättetrött. Vi somnade vid 22 tiden, men lik förbannat så vaknade fröken strax efter sju.

Vi fick i alla fall bort alla kartonger och skit ner till förrådet igår. Skönt som fan. Så med en massa plats i sovrummet passade jag på att möblera om lite. Roligt med förrändring ibland. Nästa förvandling för sovrummet är en ny säng. Sen ska jag börja inreda med orientalisk/indisk stil där inne. Finns så mycket snyggt på indiska som jag vill ha dit in.



Efter vi åt middag for vi till min mamma och grattade henne i efterskott. Hon fick en sjal som jag köpt av en arbetskamrat som har en son som varit soldat i afganistan, där han köpte hem en massa sjalar och sålde. Hon fick även ett kort på Kira som är knäppt från dagis. Mamma bjöd på kladdkaka, och det var verkligen en kladdkaka :) Hon hade inte koll på tiden när hon gräddade den så den vart rejält kladdig i mitten men gud så gott det var :P Med grädde och mjölk till, farligt gott.

Sen hem till Melodifestivalen. Enligt mig så var det rätt låtar som gick vidare till finalen. Nog för att jag gillar Alcazar med i år var inte deras bidrag tillräckligt bra för mig. Och inte heller texten tyckte jag var så intressant. Jag har inte riktigt bestämt mig vilken jag ska heja på i finalen än. Det är ingen låt som är helt självklar för mig, jag tror att jag måste köpa skivan och lyssan på låtarna om och om igen innan jag hittar den som jag tycker är bäst. Men Hollow med Peter Jöback är ganska mäktig. Och sen att han är så jädrans snygg gör inte saker sämre heller :D Och vem tusan är Erik Saade?? En annan snygging som kom från ingenstans! Det är alltid lika roligt att ha nåt fint att titta på :P slurp...


Varde ljus

Idag började dagen med att jag vaknade sju och kände mig ganska färdigsoven. Kira låg fortfarande och sov mitt emellan oss fast men huvudet vid våra fötter. Klev upp lite försiktigt och började plocka undan i köket. Efter nån minut hör man hur det kommer en liten tassande tös runt hörnet. Kira hade visst vaknat och nu ville hon sätta sig i soffan och gosa som hon säger. 

Hade en tvättid som började sju också, men gick inte ner förrän klockan var åtta. Våran tvättmaskin har gått sönder, lite smått irriterade. Den går att starta, men när man ska trycka på start så händer igenting, inte en enda knapp fungerar att trycka på då. Inte ens att stänga av den igen utan att man har väntat ca 1 timme. Skitkonstigt.

Vid elva tiden kom Kiras farfar och kollade på lamporna så att vi skulle veta vad som behövdes köpa hem. Åkte iväg till K-rauta och köpte en lampsladd 2m, plugg, skruvkrokar också passade jag på att köpa nytt uttag till väggen. Så att den också blir vit. Plasten hade gulnat en aning, inte så snyggt. När jag betalade så tyckte jag att det blev lite väl dyrt, så jag kollade igenom allt i bilen. Jo, mycket riktigt, tjejen i kassan hade tagit betalt för 21 m kabel istället för 2,1 m. Så det var bara att gå in och ställa mig i kön igen.

Så här blev lamporna i alla fall.



Lite duk och tavlor på de där så, så blir det säkert bra. Men det var så himla skönt mer riktigt ljus när man ska äta.

Kira och Pappa busar som bara den i soffan, Micke blir mos när Kira slänger sig över honom :)



Det blev inga kartonger nedburna idag för att jag skulle iväg till Fia till senast halv fyra och lampuppsättningen tog en himlans lång tid. Men farfar Håkan kommer imorgon förmiddag så tar vi kartongerna då istället. Det var riktigt kul att träffa Fia igenom och att få se flickorna våra leka med varandra. Fias Emelie är 5 år och hon är så himlans gullig, och hon säger och gör så roliga saker. Hoppas Kira blir som henne när hon blir större :D Fia bjöd på cheesecake, åhhh så god det var. Jag tror att jag måste ta receptet av henne nån dag. Snart måste man börja att planera vad man ska ha för tårta till Kiras kalas också. Det börjar att närma sig. HAHAHA, jag såg för nån dag här att jag hade skrivit Kira 1 år i almanackan. Men det är ju så det känns, att man fick henne för bara 1 år sedan. tiden går så himla fort.


Babysång

Idag var jag och Kira på babysång igen. Det var 1 år och 1 månad sedan sist vi var. Men eftersom jag har bytt jobb nu så kommer jag att vara ledig på torsdagar ibland. Det var kul att gå dit igen, men det var helt andra människor som var där nu än jag var där sist. Tänk så fort det byts ut. Det var bara en enda person som var den samma och det var min kompis Carro, som var där med lilla Eline. Kira tyckte det var hur kul som helst, sprang omkring som ett yrväder och vägrade att gå hem. Hon gallskrek och sprang därifrån. Fy fan vad sånt alltid är lika roligt.

I bilen somnade hon på två röda. Micke var hemma från jobbet idag också och han ville titta på några avsnitt av Smallville så jag och Kira åkte en sväng till Pappa. Han bjöd på lunchfika och gav lite tips till om jag ska kakla om i köket. Har en sån lust att göra om allt i köket, jag vet att det går att få det snyggt med en billig penning, men det är ändå flera tusen det handlar om och det är bara jag som vill det. Så det går lite trögt.

Vi kom hem vid tretiden, städade och sen började med maten. Alla fick olika mat idag. Micke fick makaronet och bacon, jag åt 2 korvar med bröd och Kira fick makaroner och korv :D Snygga middagar!

Imorgon ska vi sätta upp de två lamporna som jag köpte på ikea igår. De ska sitta ovanför köksbordet.


Vi ska även gå ner med alla kartonger som står i hallen, så vi ska få tillbaka våran långsmala hall. Jippi! Längtar!


Näste man insjuknande

Ikväll har Kiras farmor varit barnvakt eftersom både jag och Micke jobbade kväll. Men Micke fick åka hem tidigare för att han har fått magsjuka, fast inte av den värsta sorten än så länge. Vi får väl se hur det utvecklar sig under natten. Hoppas bara inte Kira också åker på nån skitarsjuka bara. Ett litet dilemma blir det för mig nu. Jag kan ju faktiskt få på mig nå baskilusker och dra med mig dom till jobbet och smitta ner hela avdelningen där. Och är jag hemma så förlorar jag 1075:- Jag måste nog chansa med att inte bli smittad, har inte råd med att vara hemma för "i fall om att saker".

Det är alltid en sån skön atmosfär här hemma efter att farmor varit barnvakt. Hon städar och gör fint, även om det är små saker som görs så blir dom gjorda på andra sätt. Det märks på en gång och det blir alltid så bra. Jag måste nog ha en av världens bästa svärmor, kan inte tänka mig någon bättre. Hon är så himla snäll och omtänksam. Kräver heller ingenting tillbaka, eller hon VILL inte ha nånting tillbaka, och det kan man få dåligt samvete över.

Nu ska jag lägga mig och sova. Upp tidigt imorgon ca 05.30 för att troligvis gå med Kira på dagis till kl 06.15. Hon skulle egentligen vara ledig imorgon men vi får väl se hur Micke känner sig.

God natt

RSS 2.0