Ny bil

Igår köpte vi en ny bil, en svart opel vectra. Fasen vad den går bra, jag blev rädd när jag körde gasen i botten på e4:an. Jag var inte beredd på ett sånt där tryck, haha, men kul var det :D Imorgon blir första trippen med bilen, då ska vi ner till gävle för att jag ska döma några tester tillsammans med Harald Heinemann. Det är kul att åka iväg så där ibland med det är synd att det är vinter bara, hade varit roligare om det varit sommar. Undra hur kira kommer att ta det? hoppas att hon inte får myror i baken. För att det har hon ju jämnt nu för tiden. Det finns bara en växel på henne nu och det r den högsta. Hon sitter nog still och leker ca 5 minuter om dan. Resten av tiden går eller springer hon runt. Det är så himla roligt att sitta och titta på henne när hon går i sina egna tankar. Man skulle så gärna vilja veta vad hon tänker ibland.

Vi var och hälsade på vince och levis igår också, det var länge sedan vi träffades nu. Åh gud vad stora dom blivit sen vi såg dom sist. Och fort kryper dom å, haha, krypskyttarna där :D Men dom kommer nog alltid att vara småpojkarna, hehe, i alla fall ett bra tag till. Lilla vince som bara hade storlek 44 när han föddes och med dom där små små pinnarna till ben. Det kommer man nog aldrig att glömma ;) Barna växer alldeles för fort!! Man hinner inte med sig alls. Helt plötsligt är dom väl tonåringar, fy sjutton! Det gäller att försöka njuta av den tid som är. Även en själv, snart börjar man väl att känna ålderskrämporna komma.


Jobb, hurra!!

Gud var Kira har blivit jobbig att ha på dagarna nu, haha. Hon drar i blommorna som står på golvet, drar ur kortet som sitter i dekodern, trycker av och på xboxen, wiin, ps3an och stärkaren. Plus att hon hela tiden får tag på alla kontroller och telefoner om man glömt dom på vardagsrumsbordet. Man blir helt galen på henne ibland, och inte fattar hon att man blir sur heller. Och är toadörren öppen så skyndar hon sig in dit och ska greja, inte för att jag fattar vad det är som är så roligt där inne.

JAG SKA BÖRJA JOBBA :D
Det ska bli jätte roligt att få komma ut lite grann. Jag ska börja på lungmottagningen. Undra vad man får för lön? Vågar man pressa lite tro? Man är ju så feg på sånt där

RSS 2.0