Dagisbyn

Idag har Kira varit på dagisbyn eftersom Micke har börjat att jobba igen. Jag trodde att jag skulle få vara där i nån timme innan jag kunde åka hem så att hon inte kände sig lämnad på ett nytt ställe. Men redan efter 10 min kände jag att jag hade gjort mitt. Hon var redan installerad i den nya miljön. När jag kom och hämtade henne sa hon att hon hade leka hela dagen med "fin" (josefin) en tjej som också kommer ifrån örnen. Det är så himla bra miljö på dagisbyn. Jag hoppas att man får ha nästa barn där ifall om man hunnit flytta till sörberge då. Måste vara roligt för barnen att ha så mycket olika lekställen och lekställningar.

Hon ska få vara där imorgon också, men sen behöver hon inte vara där. Kanske det blir att vi åker dit under dagen nån gång så att hon får leka lite med dom andra barnen.

För nån dag sen såg jag och Micke en film som vi hade fått av brorsan för ett bra tag sedan. Den heter Zack and Miri. Make a porno. Och det var en av dom sjukaste filmer jag sett, men samtidigt var den väldigt rolig.



Handlar om Zack and Miri som är kompisar som får slut på pengar och måste få in pengar nånstans ifrån så att dom kan betalala hyran bl.a. Dom kom på den idén att dom skulle göra en hemgjord porrfilm. Och sen berättar jag inge mer, utan se den själv :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0