Babysång

Idag var jag och Kira på babysång igen. Det var 1 år och 1 månad sedan sist vi var. Men eftersom jag har bytt jobb nu så kommer jag att vara ledig på torsdagar ibland. Det var kul att gå dit igen, men det var helt andra människor som var där nu än jag var där sist. Tänk så fort det byts ut. Det var bara en enda person som var den samma och det var min kompis Carro, som var där med lilla Eline. Kira tyckte det var hur kul som helst, sprang omkring som ett yrväder och vägrade att gå hem. Hon gallskrek och sprang därifrån. Fy fan vad sånt alltid är lika roligt.

I bilen somnade hon på två röda. Micke var hemma från jobbet idag också och han ville titta på några avsnitt av Smallville så jag och Kira åkte en sväng till Pappa. Han bjöd på lunchfika och gav lite tips till om jag ska kakla om i köket. Har en sån lust att göra om allt i köket, jag vet att det går att få det snyggt med en billig penning, men det är ändå flera tusen det handlar om och det är bara jag som vill det. Så det går lite trögt.

Vi kom hem vid tretiden, städade och sen började med maten. Alla fick olika mat idag. Micke fick makaronet och bacon, jag åt 2 korvar med bröd och Kira fick makaroner och korv :D Snygga middagar!

Imorgon ska vi sätta upp de två lamporna som jag köpte på ikea igår. De ska sitta ovanför köksbordet.


Vi ska även gå ner med alla kartonger som står i hallen, så vi ska få tillbaka våran långsmala hall. Jippi! Längtar!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Haha, sådär blir det för oss ibland med. Alla får olika middagar ;) hehe..

2010-03-05 @ 12:04:20
URL: http://carr0n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0