Varde ljus

Idag började dagen med att jag vaknade sju och kände mig ganska färdigsoven. Kira låg fortfarande och sov mitt emellan oss fast men huvudet vid våra fötter. Klev upp lite försiktigt och började plocka undan i köket. Efter nån minut hör man hur det kommer en liten tassande tös runt hörnet. Kira hade visst vaknat och nu ville hon sätta sig i soffan och gosa som hon säger. 

Hade en tvättid som började sju också, men gick inte ner förrän klockan var åtta. Våran tvättmaskin har gått sönder, lite smått irriterade. Den går att starta, men när man ska trycka på start så händer igenting, inte en enda knapp fungerar att trycka på då. Inte ens att stänga av den igen utan att man har väntat ca 1 timme. Skitkonstigt.

Vid elva tiden kom Kiras farfar och kollade på lamporna så att vi skulle veta vad som behövdes köpa hem. Åkte iväg till K-rauta och köpte en lampsladd 2m, plugg, skruvkrokar också passade jag på att köpa nytt uttag till väggen. Så att den också blir vit. Plasten hade gulnat en aning, inte så snyggt. När jag betalade så tyckte jag att det blev lite väl dyrt, så jag kollade igenom allt i bilen. Jo, mycket riktigt, tjejen i kassan hade tagit betalt för 21 m kabel istället för 2,1 m. Så det var bara att gå in och ställa mig i kön igen.

Så här blev lamporna i alla fall.



Lite duk och tavlor på de där så, så blir det säkert bra. Men det var så himla skönt mer riktigt ljus när man ska äta.

Kira och Pappa busar som bara den i soffan, Micke blir mos när Kira slänger sig över honom :)



Det blev inga kartonger nedburna idag för att jag skulle iväg till Fia till senast halv fyra och lampuppsättningen tog en himlans lång tid. Men farfar Håkan kommer imorgon förmiddag så tar vi kartongerna då istället. Det var riktigt kul att träffa Fia igenom och att få se flickorna våra leka med varandra. Fias Emelie är 5 år och hon är så himlans gullig, och hon säger och gör så roliga saker. Hoppas Kira blir som henne när hon blir större :D Fia bjöd på cheesecake, åhhh så god det var. Jag tror att jag måste ta receptet av henne nån dag. Snart måste man börja att planera vad man ska ha för tårta till Kiras kalas också. Det börjar att närma sig. HAHAHA, jag såg för nån dag här att jag hade skrivit Kira 1 år i almanackan. Men det är ju så det känns, att man fick henne för bara 1 år sedan. tiden går så himla fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0